Azon kívül, hogy széles választékú svédasztal van, ami ugyan nem bővelkedik húsban, de azért elég laktató önmagában is, lehet kérni a hús kiegészítőt. Ekkor kapsz egy söralátétnek tűnő dolgot ebben a kiinduló állapotban:
Egészen addig, amíg a GO állapotban vagy, nagyjából 10 percenként ezt fogod tapasztalni:
A pincérek különböző finomabbnál finomabb frissen elkészített húsokkal jelennek meg egy nyárson, amiből tetszés szerinti mennyiséget levágnak kérésedre. A húshoz vannak hagyományos és különleges szószok is természetesen; a borválasztékban pedig ahogy a korábbi bejegyzésemet olvasók sejtik, jófajta Tokajik is vannak.
Mivel én voltam az egyetlen nem angol anyanyelvű a társaságban, néha nagyon kellett figyelnem, hogy a hangzavarban a gyakran slang nyelvezetnek legalább a felét értsem, de sok mindent megtudtam a cégről, ahol dolgozom, és egyéb érdekes témákról, például nagy olajtársaságok informatikájáról is.
Egyszer persze eljött az a pont, amikor már nem fért több belénk, és ekkor ideje átbillenteni az állapotjelző bitet erre:
Az asztaltársaság többi tagjától eltérően bankkártyával fizettem, de egy sörre meghívott egy kollégám, ezért amikor mentem a kasszához fizetni, némi magyarázkodásba bonyolódtam az igen csinos és kedves pincérnővel, akit korábban még nem láttam itt. Szépen beszélt, de éreztem a beszélgetésünk közben, hogy nem anyanyelve az angol... és ekkor odalépett hozzánk az egyik pincér srác: "Why are you talking in English?" Néhány másodperc meglepődés után már magyarul folytattuk a beszélgetést.A végén még kaptunk ajándékitalokat, és mivel kolléganőmét nekem adta az övét, nem is éreztem fárasztónak utána a hazabicajozást szélben, sötétben.
Nincsenek megjegyzések :
Megjegyzés küldése