2011. április 2., szombat

Április első hétvégéje - szombat

Szombaton volt szerencsétlenségem egy algecirasi félárnyékos parkban (az igen csúnya város talán legjobb helye) megvárni, amíg lakótársnőm vett pár (itt azt mondja olcsóbb, mint Budapesten) dolgot magának a helyi Stradivariusban. Jártam Los Barros megfizethető árú Decathlon és Media Markt üzleteiben is.

Még mielőtt végleg leszokok a La Linea Gran Sur Carrefourról, rendeltem internet bekötést az itt dolgozó híres Auritól. A nő arról ismert, hogy tud egy kicsit angolul. Alapfoknál rosszabb, de Spanyolország ezen részén az ilyen keveset is nagyon meg kell becsülni! A telefon / internet szerelők közül csak egy állította magáról, hogy tud angolul, és egy szót tényleg tudott is: Sorry. (A többi, aki eddig járt az albérletemben ennyit sem tudott.) Net még nincs. Ha lesz, kerül ide egy bejegyzés a (remélhetőleg) bekötésének nem mindennapi történetről.

Ha szombat este, akkor Dragonfly és tűzijáték, bár nem biztos, hogy ez fix szokásommá fog válni, mint Csekiéknek. 
A szél kicsit megdolgozta a közeli strandot
A tenger gyümölcsei tapas bagettel jól esett. Az erősen ízesített Bloody Mary (az egyetlen koktél, amit mindenki szerint jól csinálnak) után még elvileg (bőven) legális hazavezetni az itteni szabályozás szerint, de azért meg kellett szoknom ezt az érzést.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése