2011. július 8., péntek

A Feria kapuja


"A sehova kapuját akkor léped át, amikor úgy érzed, hogy nem kell tovább tapogatóznod a fal mentén, minden kérdésedre választ kapsz és boldog lehetsz a földön. A sehova azonban, csak egy buta és kegyetlen szürke köd. Elhomályosítja a szemedet és eltompítja az agyadat. Végül minden zsigeredbe beeszi magát és soha többé nem ereszt el. Kérlek, tapogasd tovább a falat! Még akkor is, ha talán soha nem találsz igazi átjárót! Inkább kutass egész életedben semmint, hogy átlépd a sehova kapuját!" - Pintér Béla

Hát mit mondjak, hiányoznak Pintér Béla nagyon eredeti, borzasztóan erős elemekkel dolgozó, a klasszikus formátummal mindenben szakító színházi előadásai, de vannak itt más szórakozási lehetőségek, és más kapuk.

Ezt az andalúz mintákkal díszített építményt, később csak a fények kapujának emlegettem, majd meglátjátok miért! Számtalanszor ki és beléptem ezen az átjárón, ami elválasztotta a fényeket a világ többi részétől. Pár bejegyzés múlva fényt derítek rá, mi is zajlott A Kapu mögött, addig is pár nappali kép:

8-án még építették:


27-én már bontották:

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése