2011. július 23., szombat

A wakeboardos lány megismerése

Én erről nem értesültem volna, de Cseki ismer kb. mindenkit: Egy új magyar lány érkezett a cégünkhöz. Csütörtökön éppen egyedül ebédelt, csatlakoztunk hozzá.

Szombaton pedig megmutattam Neki, hol lehet a közelben wakeboardozni. Ugyanott, ahol kajakozni.  Ezúttal nem északra mentünk a kajakokkal, hanem délre le a tengerre. Csodálatos érzés megérkezni a tengerre, és meglátni Gibraltárt kajakról! A hullámlovaglás kajakkal is különleges volt. Jó hogy vittünk pénzt, mert a helyi barátságos chiringuitoban így tudunk inni. Visszafele kicsit National Geographic felfedező környezetvédők voltunk, akik majdnem betévedtek egy olajfinomítóba.

A páros kajak sokkal stabilabb, mint az egyes, és kényelmes is volt, hogy miközben pihenni akartam, címadó kolléganőnk akkor is evezett. :)

Utána megmutatta a tehetségét. Elárulom, nem Magyarországon, hanem egy másik, picit nagyobb brit befolyású trópusi országban tanulta a trükköket. Ha minden trend marad így, a következő költözésekor Isle of Man wakeboard bajnoka lesz :)




Ettünk Gibraltáron fogott halat vaslapon sütve, meg persze hamburgereket is csináltunk. Aztán úgy gondoltuk, ha már a házigazda azt mondogatja, hogy bezár a park, induljunk, vége a napnak. Rosszul gondoltuk...

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése