2011. augusztus 18., csütörtök

A felgyorsuló események láncolata: Tengerpartozás

Ott tartott a történet, hogy
- Szép a hajad, tetszik - és eközben finoman megérintettem a valóban gyönyörű haját

A felelet nem szavakban jött, de meglepődni sem volt időm, olyan váratlan, és olyan jó volt. A válaszreakciójában benne volt minden szenvedély ami az déli mentalitást jellemzi. Hirtelen fellángolt a tűz, ami forró és vad, mint ez a vidék, elsöpörve minden óvatoskodást. Másodszor találkoztunk, de olyan volt, mintha mindkettőnk pontosan tudná, mit szeret a másik, nem kellettek hozzá szavak. Tökéletes volt a hely, az idő, a Lány minden téren, és az időzítés is. Ehhez a felülmúlhatatlan érzéshez pont ennyi ismeretség kellett, nem több, nem kevesebb. Nem voltunk idegenek egymásnak, megbíztunk maximálisan a másikban, eleget tudtunk egymásról, egy hullámhosszon voltunk; de nem is voltak hosszúra nyúló násztánc köreink, baráti találkozónak álcázott randijaink, kétértelmű utalgatásaink, elfojtott vágyaink. Érdekes volt ez a hirtelen váltás, hogy pár perce még két siklóernyős voltunk, az idegenvezető - turista, és a beszélgetős barátság vizein lassan evezve; most pedig egymás karjaiban, az idő hűlése ellenére percről-percre kevesebb ruhában olyanok voltunk, mint egy szerelmespár a világ megszűnése előtti pillanatokban.

Kedves barátaim, akik elkeseredett pillanataimban azt tanácsoltátok, hogy töltsek el néhány éjszakát a hírhedt Hotel Los Lagosban, vagy menjek el Indonéziába feleségért! Nagyon örülök, hogy nem hallgattam rátok! Sokkal nehezebb itt megismerkedni egy szimpatikus lánnyal, mint a saját hazámban, de ezt a mindennél különlegesebb és csodálatosabb élményt kár lett volna kihagynom, arról nem is beszélve, hogy alapvető változásokat hozott az itteni életemben.

Kedves barátaim, akik kérdeztétek: Hogy lehet egy ilyen mesébe illő történetet megvalósítani (és ez még csak az eleje)? Mi a trükk? Nyilván a tengerparti helyszínhez előny, ha az ember tengerpartok közelében lakik, az egzotikus lánnyal találkozásnak is nagyobb az esélye, ha az ember egzotikus helyen lakik, egyébként meg azt mondom: A trükk az, hogy nincs trükk. Semmi pia vagy az itt nagyon elterjedt afrikából csempészett alapanyagokat is tartalmazó cigi nem volt bennünk, semmi pénzzel operálás, semmi ügyeskedés. Szerintem egy jó adag szerencse kell elsősorban, minden egyéb férfiak között terjengő tanács, módszer, szabály hülyeség.

- Menjünk a házamba - mondta, és elkezdtük összeszedni a homokból a cuccainkat

Kiderült, hogy nem voltunk egyedül azon a tengerpart szakaszon, ahol én azt hittem nincs már senki. Őt szerintem nem nagyon érdekelte, hogy kik vannak a közelben, ez egy sziklákkal tagolt partszakasz, meg sötét is volt, nem sokat láthattak.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése